Årets sista dag

Jag får se till att det blir en bra dag, och det tror jag att det kommer bli! Okej, kvällen kanske blir lite halvtråkig, eftersom jag ska vara hemma med familjen ändå, men det blir nog ändå ganska mysigt .. Jag har ju massa nyårsaftnar att träffa andra människor så det gör faktiskt ingenting.

Nu på dagen ska jag shoppa :D Med Saaara Grimberg <3 Jag behöver bh och lite sånt, får se om man kommer hem med något fint :) Vi får hoppas på det! Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig lite fräsch, hörs sen ! <3

Core på friskis :)

Idag tränade jag för första gången med mitt nya kort :) Det var ganska kul, fast jag tror att det finns roligare pass där, men jag är ju bara nybörjare så! Astrid följde med mig, det var första gången hon tränade core också .. :) Innan det träffades vi ju med våra föräldrar som skulle prata om språkresan, och det verkar som om den blir av , kul ! :D Jag hoppas på tre veckor, men vi får se, jag är glad om vi kan komma iväg överhuvudtaget !

Nu ska jag ta en mango och en passionsfrukt och sätta på en film, sedan ska jag nog sova faktiskt. Ska upp hyfsat tidigt imorgon och träna med Sara, det blir kul. Jag skulle ju egentligen sova över hos Sofia på nyår, men det blev ändringar och hon kan inte, jag kanske ska sova över hos istället, ska bara kolla med mamma och så först .. Men det blir säkert lika kul ! :) Menmen, som sagt, nu ska jag dra mig, puss ! <3



Förresten har mammas man lovat mig en rosa mjukisdress, så jag ska gå och köpa det någon gång snart .. Elsa glad, hihi :) <3


I am not a HOMOFOB

Jag har bevis, HAHA! Alla ni som har anklagat mig för att vara en homofob, här får ni (A).

När jag var liten umgicks min mamma väldigt mycket med en kille som heter Nestor (jag träffade förresten honom för några dagar sedan, jag hade inte träffat honom på sju år!), alltså de var bra kompisar. Han är bög, och jag tyckte det var helt okej och så, tänkte faktiskt inte mycket på det. Jag tyckte verkligen att det var helt naturligt. Jag träffade honom väldigt mycket, han var barnvakt till mig jättemånga gånger. Så jag var van med bögar redan från början (haha, det låter ju helt knäppt!), alltså jag har alltid tyckt att det är okej att vara homo eller bi.

På dagis pratade fröknarna med alla barnen en gång, att kanske en dag, då blir ni kära. Så pratade de om kärlek och att det är okej och så vidare. Agnes, en fröken, sa att Elsa kanske blir kär i en kille en dag och då utbrast jag;
- Jag kanske blir kär i en tjej, det kan faktiskt inte du veta!
Jaa, typ 4 år gammal var jag då. Så det så!

Så ni kan verkligen inte anklaga mig för att vara homofob, samtidigt vill jag bara passa på att säga att jag faktiskt inte är lesbisk. Eller bi.

Tufftuff tåget

Nu sitter jag här, på tåget :) Förstaklass såklart, haha! Jag tycker faktiskt om att åka tåg, eller x2000 då, om jag har tagit en åksjuketablett. Hihi, jag tycker det är mysigt när de kommer och ger en frukost som jag ändå inte äter här, och gå och hämta te, frukt och minimuffins. Hehe. Ni kanske tycker att jag är helknäpp nu ;)

Snart är vi framme tror jag, runt 30-45 minuter kvar. Jag tror att jag ska träffa Ella en stund då. Sedan ska jag försöka träna någonting (hur längesedan som helst :o) sedan ska jag ju träffa Astrid och hennes familj tsm med mina päron (inte pappa, men nästan haha!)

Och vet ni vad ? Jag sitter och småfnissar för mig själv. När jag var liten älskade jag en snubbe som kallade sig "Dr Macdoo", speciellt låten "Macahula Dance". Sedan lyssnade jag också på "Dr Bombay. Och de sitter jag och lyssnar på nu, det gör mig lite glad, hihi !

Bio nästa

Nu ska jag dra ut (aningen tidigt, men Maria åker hem sedan ..). Jag sitter just nu och kollar på olika cheerleadinggrejer, jag och Ella ska ju antagligen börja ! Gud vad kul det skulle vara :) Så är det, hihi. Iof kan jag inte se mig själv som en sån där glad skitvig tjej (som i typ bring it on!), men det verkar ändå kul ! Nu ska jag slänga på mig skor och jacka och hoppa på någon buss, puss !


Stockholm ..

Jag vet att jag är sämst på att uppdatera, men så är det. Nu är jag i Stockholm, det är jättemycket snö här ! Jättemysigt faktiskt, jag älskar snö ! Idag gick vi (jag är ju här med familjen) till sofiabacken och åkte pulka, haha, min lillasyster alltså. Fast jag satt ju och höll henne i pulkan. Sedan åkte vi till hennes farfar och hans tant och var där ett tag, sedan har vi fikat på ett café (som jag inte gillade!) och nu kom vi ganska nyss hem från Texas long horn ! Jag älskar deras biffar ..

Igår var vi hemma hos några från den andra släkten, eller hur man ska säga det .. Vi hade som en liten julafton med dom, och jag fick tre fina julklappar :D En spikmatta, en träningsdvd och en mascara från Make Up Store. Det är kul när man har släkt på så många håll, jag räknar dessa som släkt även om jag biologiskt inte är släkt med dom, utan mammas man typ .. Haha, nu blev det krångligt här :) Menmen.

Jag åker hem den 30, då ska även min och Astrids familj träffas för att prata om en eventuell språkresa .. Kul :D

Imorgon ska jag och Maria gå på bio här. Alvin och gänget 2 får det bli. Jag tror inte den är speciellt bra, men wtf, jag pallar inte se någon annan (vem vill se göta kanal 3 liksom?). Hörs antagligen imorgon. Om jag orkar. Kram <3

Dan före dopparedan !

Nu är det inte långt kvar :D Jag längtar verkligen tills imorgon, för att träffa alla (20 pers kommer hem till oss) och julklappar ! Haha, man kanske inte får säga så, men jag tycker att julklappar är nästan det roligaste .. :) Och att umgås med nära och kära såklart <3

Nu sitter jag med den lilla datorn, jag är verkligen dålig på att skriva på sådanahär små tangenter .. Hehe. Jag måste verkligen fixa min stationära dator, annars blir det så kassa inlägg här på bloggen.

Hmm.. Just nu tittar jag på film. Jag har verkligen ingenting att skriva, men jag mår inte så jättebra för tillfället. Men det är någonting jag vill hålla utanför bloggen. Ni får ha det bra, det blir säkert något tråkigt godjulinlägg imorgon.

Förresten, jag hade jättekul med dig igår Sara, har verkligen saknat det. Vi får göra om det, loveu ! <3

Sara Grimberg <3

Ja, hata mig om ni vill, men mitt internet fungerar faktiskt inte, och jag orkar inte använda min gamla, den lilla eller mammas dator. Dom är så sega hehe ... Idag har jag varit med Sara och Melanie, vi sov hos Sara. Och nu sitter jag hemma hos en annan Sara, haha :D Hon säger att hon INTE VILL VARA DEN ANDRA SARA, men så blir det när man föds senare ;) Förresten, om Melanie lägger upp några bilder på sin blogg från igår snor jag dom och lägger in dom här (OM internet fungerar..). Vad ska man mer skriva ? Vi dricker julmust. Det är snö ute, för en gångs skull. Hoppas att det håller i sig och att det är snö på julafton. Nu ska jag försöka klappa Saras dräggliga hund (skoja), han är nyklippt och fin, hans päls är som på ett gosedjur ! Hehe :) Nu ska vi hitta på något, pussochhej <3

p.s  elsa är kåt på mr.g / sara

Temys med Ella <3

Hallå där bloggen ! Uppdateringen har varit kass, jag vet, men mitt internet fungerar inte :oo Idag har jag åkt skridskor, det var en sån idrottsdag och man fick välja mellan tre saker och jag valde skridskor, haha. Det var ju inte bara våran skola som var där, utan andra skolor också. Självklart stöter jag på några från min förrförra klass ... Hehe. Menmen, så är det :)

Jag och Ella pratar om att träffa förra klassen och göra något, haha. Sara G verkar också tycka att det är en bra idé, och ganska många andra också :) Jo, det skulle väl vara kul, fast vissa längtar man ju inte direkt efter .. Nämner inga namn.

Nu ska jag sätta på lite mer te, kram <3


Lucia på dagis

Två dagar i efterskott hade de Lucia :) Min lillasyster slängde av sig alla tomtekläder när jag kom och vägrade att sjunga .. Alla andra i hennes ålder tyckte det var jättekul och allt, men inte hon, haha!

Nu ska jag ta och ringa Astrid, vi ska gå och köpa julklappar. Jag har inte köpt en enda än .. Hehe, jag måste bara hitta mitt kort först, som jag alltid slarvar bort ! :o

SARA GÄSTBLOGGAR!

Tjingeling alla Elsas läsare!

 Det är rast och då passar jag på att  gästblogg hos elsa. Jag märkte att elsa laggt ut 2 års gammal blid och min tröja är lite stor så man ser min bh:D HAHAHA!
jag älskar dig men just nu FAN TA DIG ! hahhahahahah:D

Vi har pratat för detharvi inte gjort pålänge :D
HAR VERKLIGEN SAKNAT ATT PRATA MED DEJ ÄLSKLING!
nu börjarmin spanska lektion och elsas franska lektion så puss på er


(L)


'Till I Collapse

Jag skrev ett långt inlägg förut, som tydligen inte har kommit upp på bloggen ... Irriterande.

Fyfan vad han är bra! Eminem alltså. Jag lyssnade på honom från jag var 5 till 11 och han var verkligen min största idol :o Nu har jag inte lyssnat så mke på honom de senaste två åren, men jag hörde en gammal låt och mindes plötsligt varför jag älskade honom. Shit, han är verkligen grym! Just nu lyssnar jag på "'Till I Collapse" och har lyssnat mycket på "Lose Yourself" idag. Han är väldigt bra att jogga till iaf ! Sådär "peppande" som dom brukar kalla det :)

Idag har jag mejlat in ALLA mina skolarbeten iaf.. Shit vad skönt det känns. Sedan joggade jag med Astrid, drygt 5 km, det gick bra, men i långsamt tempo ! Imorgon ska jag träffa Astrid kvart över sju vid linné, jag ska jogga en 5 km-runda och Astrid ska gå bredvid mig .. Får se om man lyckas få henne att jogga, haha! Nä, nu ska jag lägga mig och kolla på film och sova, kram <3

(Förresten, jag sa ju att ni skulle få mer bilder när jag fick kamera, men den har inget batteri och jag glömde laddaren hos pappa, så ni får vänta ett tag till haha!)

Godnatt <3

Jag måste verkligen sova nu, har sjukt ont i huvudet och jag mår illa, känns som jag ska spy. Usch. Ni får mina sminktips imorgon istället, pallar inte göra det nu .. :(


Bjuder på en gammal bild på mig och  sommaren 08 .. Det var tider det, haha <3

 


Söndagsmys

Mmm, nu har alla gått, och jag sitter och dricker glögg. Mysigt ! Glögg är jättegott ju :D Mums. Nu ska jag bara göra färdigt två svenskauppgifter, sedan göra färdigt projektet genom att skriva om reklam och propaganda samt göra en analys av mitt arbete, och skriva granskningen på datorn. That's it, sedan är jag färdig! Härligt. Nu ska jag göra det faktiskt, men kika in senare för då får ni ett inlägg om hur jag sminkar mig ! :)


Blev inte Astrid väldigt söt på den bilden ? :)


Hehe, jag orkar inte lägga in fler bilder nu :)


Visste ni att ..

.. folk tror att jag är korkad, men det är faktiskt tvärtom! Detta är inget skryt eller något, men jag tycker faktiskt att jag kan vara ganska smart (okej, jag är lite vardagsblond sådär, men jag menar i skolan!)

.. jag HATAR oliver, ostar och lakrits, jag försökte börja gilla det för några år sedan, men det slutade med att jag spydde.

.. jag tycker inte om choklad vidare mycket (typ marabou)

.. min favoritparfym är "Love from New York" från DKNY

.. glögg är skitgott !

.. jag känner mig osäker utan smink

.. jag tar sjukt mke egobilder, haha !

.. jag har tre katter, Ida, Sigge och Molle. Ida bor hos mamma, de andra hos pappa !

.. jag åker till Gotland varje sommar


Ida, hon är 14 år !


Jag som sitter på muren i visby


Lucia

Det är redan lucia, helt knäppt! Just nu sitter jag här med dåligt samvete, har ätit chips .. Iof gjorde jag situps efter, men ändå! Jag hade ju bestämt att jag inte skulle äta sånt. Om en timme kommer det folk hit, så jag måste sminka mig och så nu .. Förresten, vet ni vad ? Jag har fått en kamera! Ok, det är inte världens bästa, men den duger ju iaf :D Haha, nu ska jag göra lite fler situps .. Kram <3


12 december

Hej bloggen ! Idag är jag inte på världens bästa humör, på grund av igår. Det var jättefint och allt, men jag känner mig väldigt ledsen. Nu har jag precis kommit hem från en skön joggingtur. Usch, det gick verkligen inte bra idag, har skitont i halsen nu .. Fast jag är lite förkyld, så det kanske inte är så jättebra att träna jättemycket .. Fast jag ska ändå göra massa situps och sånt .. Haha. Sedan drar jag till pappa, idag kanske vi ska till Liseberg isåfall .. Men vi får se. Blir antagligen inte några fler uppdateringar idag, kram ! 


100 inlägg

Japp! Haha, vad töntig jag låter, men så är det. Jag ska nog lägga mig snart, vill vara utvilad imorgon, jag ska nog jogga imorgon innan begravningen, om mina ben tillåter haha. Jag har GANSKA ont just nu.

Förresten, grattis Astrid som har fått prao på Fond ! Kanske ett steg till din blivande karriär som kock ! Själv ska man praoa på dagis ..


Nobeldagen

Hallå där ! Just nu sitter jag i telefon med Lisa, vi sjunger/övar till begravningen imorgon, och Jennie spelar blockflöjt. Samtidigt som jag gör detta målar jag naglarna. Svart. Jag har haft ett "uppehåll" i en vecka nu ;)

Idag följde Astrid med mig hem, och åt massa, hahaha :D Sedan gick vi ut på en joggingtur, och det gick jättebra, jag är skitstolt över mig själv, jag har ju som sagt inte joggat sedan juni ! Jag ska börja med det nu igen :D Dock har jag vääldigt ont i benen nu .. Efter gjorde vi massa situps och sådant, sedan tränade jag yoga.

Vet ni vad ? Jag åt mannagrynsgröt idag .. och det var ASGOTT ! Nu vet ni det också . :)

Nu ska jag smörja in mig, är så sjukt torr .. Sedan ska jag ta en kopp te och bara mysa !

Jag har faktiskt inga bilder, och jag pallar inte att lägga in skitbilder från mobilen, så ni får antagligen vänta tills efter jul .. Håll ut ! ;)

Titta vad jag har gjort !!

Jag har spikat och grejat, och fått upp julstjärnorna ! Alldeles själv klarade jag det också :D *stolt*


9 december

Tiden bara rusar fram! Kanske är det bra också, denna december har nog varit den sämsta någonsin .. Jag har varit mycket ledsen och så, men det är ingenting jag ska snacka om nu !

Idag var det skola, sedan fikade jag och Astrid på Espresso House, jag åt en mudcake .. Inte bra, Elsa ! Astrid följde med mig hem sedan och vi tränade core. Sedan fick jag 10 minuter (!!) att duscha och ta på mig kläder på efter träningen ! Sedan gick familjen till en restaurang, Rolf fyller 55 år idag ! Grattis, grattis. Förresen, det var skitgod mat, älskar grekiskt ! Dock var förrätten mycket godare än varmrätten, där kycklingen var för salt. Jag hade tänkt att hinna med en joggingrunda, men det hann jag inte för vi skulle äta tårta hemma. Jag får träna extra mycket imorgon istället ! Jag hade ju ett "uppehåll" med träning i nästan två veckor, och jag blev sur och på dåligt humör. Nu när jag tränar är jag mycket gladare, det är konstigt det där ! Nu ska jag läsa lite bloggar, sedan ska jag krypa ner i sängen.


Haha, jag i skolan ..


Hahahaha, jag tog massa bilder på Astrid i bamba.

 




Kanske Malta i sommar :D

Jag och Astrid kanske ska åka på språkresa ! Till Malta. Gud vad härligt det skulle vara ! Liksom bara jag och Astrid, utan föräldrar och allt, fyfan vad kul ! På söndag kommer det lite folk hem till oss, bland annat Astrids familj och då ska våra päron passa på att snacka lite. Haha, shit alltså, man skulle inte gå säker om vi var där ! Haha nä, nu skojade jag bara, men det hade varit sjuuukt kul :D


Ser det inte helt underbart ut ?

Projekt .

Nu är jag i skolan, Ikran och Anisa redovisar. Det är tråkigt, för jag lyssnar inte. Hehe .. Astrid H sitter bredvid mig, och jag misstänker att hon är ganska sur på mig, jag åt upp hennes tuggumin, haha! Hon hade typ ett fullt paket, och pangbom hamnade det i min väska (samma som i måndags?). Jag åt upp dom, och Astrid, Melanie och Sara hjälpte mig .. Förlåt.

Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Träna pilates ska jag göra iaf, kanske ska ge mig ut på en joggingrunda också. Det var väääldigt längesedan jag gjorde det. Sist var i juni då jag sprang en mil, hehehe. Fan vad stolt jag var då alltså. Jag vill kunna klara att springa en mil igen!

Nu ska vi göra en analys tror jag, så jag kan inte blogga mer. Hörs sedan, pusspuss !

(jag försökte ladda upp en bild på mig nu men det funkade inte!)

Jag vill ha lussebulle !

Men jag får inte ta !!!! Hallå, det var jag som bakade dom ? Rolf säger att vi ska ha dom till fredag. Tråkmåns.

091207

Hej ! Härlig uppdatering idag .. Not. Men, jag har haft lite olika saker för mig, så jag har faktiskt inte haft tanken på att jag faktiskt ska blogga. Okej, så mycket saker har jag inte gjort. Jag kom hem från skolan, skulle egentligen vara med Astrid men hon trodde inte att hon kunde träna eftersom hon säger att hon har fått "ett virus som orsakar snurrighet", belive it or not. Så jag tränade på egen hand ! Idag blev det pilates. Så många julfikor som det är i December, man måste ju liksom få bort det, haha ! Sedan sov jag lite .. Jag älskar att bara vara hemma och ta det lugnt ! Därför är hösten/vintern bra, man har liksom en ursäkt att vara inne.

 

Åh, ibland blir jag så irriterad på mig själv ! Jag tvättar ju nu, och så hade jag glömt att sätta på maskinen ! Haha, riktiga problem alltså, men jag hatar sådana småsaker, nu måste jag sitta uppe jättelänge .. (Jag låter som värsta tanten här alltså !). Och ni som undrar varför jag tvättar så himla mycket är för att jag tycker det är äckligt att använda kläder flera gånger, fråga mig inte varför, min pappa är likadan .. Och sedan får jag pengar också. 50 kronor per tillfälle ! Rätt ska vara rätt.

 

Hmm, nu sitter jag och frågar ut Sara, hon har varit på stan idag och köpt julklappar till sig själv idag ! Åh, jag längtar efter julklappar .. Fast nu har jag ingen aning hur jag ska göra på julafton, om jag ska vara hos pappa som jag sagt, eller om jag ska vara hos mamma (vi har ändrat, så vi ska fira i lägenheten, inte hos min morbror !) .. Jag får ju mest julklappar hos mamma, så då är det ju roligare och öppna och så, hos pappa får jag ju inte så jättemycket (mina kusiner däremot får 35918235 ! Bland annat från min sketfarmor som aldrig har snackat med mig, hatar henne). Det är ett svårt val ! Men jag får se, det är ju några dagar kvar. Nu ska jag ta en till lussebulle och planera vad jag ska köpa för julklappar till folk !


Äkta mys

Här har ni mitt recept på julmys :

Riktigt mysiga strumpbyxor och höga strumpor ..

.. och en härlig tröja ..


Detta är min favoritklädsel hemma ! Extra "mysplus" är om man dricker en kopp thé och äter lussebullar, klementiner och pepparkakor . Mums !


HAHA

Dagens småbarn alltså.


Ser ni vad de gör ? :)


Glad :D

Rolf kom precis hem, titta vad jag fick ! :D


091206

Hej alla ! Jag kom precis hem från stan. Jag skulle shoppa lite, men allting jag hittade fanns antingen inte i min storlek eller den färgen jag ville ha. Typiskt ! Men mami ska köpa det imorgon istället på ett andra ställen :)

Nu kommer det snart lite gäster hem till oss. Men jag måste göra skolarbete. Åh, jag orkar inte ! Men snart är det jullov, och jag har ändå inte så jättemycket kvar nu, fast jag har typ sparat det jobbigaste till sist. Smart ..

Jag hade också tänkt baka sedan ! Det är ju bland det mysigaste med julen, allt bakande och såndant. Idag tänkte jag baka pepparkakor och lussebullar (de jag och Ella bakade är ju nästan slut, det finns bara lite ormar och grisar kvar, sådana som ingen vill äta upp .. hehe).

 

Nää, här kan jag inte sitta och bara skjuta fram läxor. Dags att göra något !

 


Bild från igår .. Nej, jag är inte seriös.


moi

Så såg jag ut igår !


Julmusik och bananer

Jag kommer in i perioder då jag älskar bananer ! Det kanske låter knäppt, men så är det ! Haha, jag har verkligen 0.0 blogglust, så ni får helt enkelt stå ut tills imorgon ! Då får ni bilder och allt sånt skit . Puss !

Gamla bilder

Jag hittade mitt gamla usb-minne med ungefär 3000 bilder på. Haha, jag har suttit här och skrattat så tårarna rinner när jag har sett mina gamla egobilder. Ni får se bilder från sommaren 07 & 08 sedan, har inte tid nu !

Jag på kössö 08 ..


David Guetta

Han gör sjukt bra låtar ! Just nu sitter jag och lyssnar på Memories .. Min favorit just nu för tillfället. Idag ska jag shoppa med Astrid, sedan gå på en fest hos Isabel som fyllde år för några dagar sedan. Det ska bli kul ! Men nu ska jag äta frukost först och främst, har inte ätit det än :o


Mm, det skulle vara gott med en varm choklad nu, men sådant dricker inte jag!


Maj gadd !

Idag är det exakt en månad sedan jag startade bloggen ! Visst är jag duktig, för att vara en nybörjare på att blogga ? :D

Shit alltså, jag vill också !

Jag vill börja i något nytt. Jag har gått i dans i snart tio år nu. Sedan har jag ju såklart gått på saker korta sträckor typ fotboll och simning. Men jag skulle vilja börja i något nytt. Typ cheerleading hade varit kul ! Okej, jag kanske låter som värsta tönten, men det verkar så otroligt roligt ! Fast grejen är att jag inte har någon att börja med, och jag tror inte att jag vågar börja själv .. Hmm. Jag får fråga någon helt enkelt ! Men nu ska jag nog titta på en film eller nåt, kramkram <3


Titta, jag kan ju faktiskt stå på händerna i vattnet! Fast jag kan på land också :)

Är med Isabel <3

Och hon vägrar att skriva gästinlägg ! Hon tycker det är "pinsamt". Hihi, vi sitter och kollar på gamla dansuppvisningar på dvd, gud vad knäpp man såg ut ! Herregud alltså, jag har från år 2005 och uppåt .. Helt knäppt, vad dålig jag var ! Men nu ska jag återgå och vara lite social :D


Today ..

.. I look like this :

 

Jeansleggins - Gina
Linne - Gina
Kofta - Lindex
Klocka - Ur&Penn
Skor - Converse


Nattmat

Nu ska jag gå och tvätta av sminket, sedan äta min "godnattmat". Det består av en banan, russin, hasselnötter, ett glas mjölk och en kopp med yogite. Då somnar man som en stock sedan ! Hoppas nu bara att min mage inte reagerar alltför starkt på mjölken, då blir det inte kul .. Hehe, jag är lite känslig sådär. Nä, nu ska jag till badrummet, godnatt !

i ♥ to be crazy

Haha, på ett ungefär. Jag älskar att bara vara mig själv. Kunna stå och skratta så jävla mycket att det börjar rinna tårar och att man nöffar som en gris. Jag älskar att lyssna på "Just can't get enough" med Depeche Mode och hoppa runt i mitt rum ensam som en galning (så kvinnan som röker från fönstret mittemot glor så ögonen hoppar ur). Jag älskar att vara med människor där man inte behöver spela någon annan roll med. Jag älskar att ta egobilder på mig själv (asså nu menar jag heeeelt knäppa bilder). Förstår ni mig ? Är jag helt knäpp, eller är det andra som är som mig ? För ibland kan jag känna mig ganska udda. Men sådant är livet och det är bara att acceptera, haha.


Kalla mig inte tjock, hahaha. Jag älskar att vara konstig ..


(ok mitt ansikte ser inte ut så, men ändå?) Jag älskar att ligga på studsmattor, skratta och se allmänt cepe ut.


Jag älskar att hoppa runt i en rosa mjukisdress utanför provrummet

Jag tror att ni fattar poängen.

 


Dagens outfit + shopping

Här kommer dem :

Såhär såg jag ut idag

Jeans - H&M
Linne - Gina Tricot
Cardigan - don't remember


I bought new jeggings ! Haha, de förra sprack ju .. Hm, jag är konstig.


Jättegulligt linne ! Tyckte jag iallafall, rosa och allt !

Det var det. Inte mycket, men roligare än att komma hem med tomma händer !


Pippis jul med lillasyster

Här sitter jag med lillasystern i knät och kollar på pippis jul! Åh, jag tycker att det är så himla mysigt att kolla på pippi, man liksom minns saker från när man var mindre och grejer. Sedan älskar jag att sitta och mysa med min lillsyster också .. Hihi.

Jaha, vet ni vad jag har gjort idag då ? Skola såklart, men sedan har JAG TRÄFFAT MARIETTE, EDDIE OCH RABIH från Idol också !! Askul, vi gick till dom två gånger ! Haha, Eddie ba; smet ni in i kön igen eller ? Alltså han kände igen oss !! Hahaha, vilken jävla bonnlurk jag är som ens bryr mig. Men Rabih är sååå söt, och sjunger helt galet bra ! Vi fick kramar och autografer och tog bilder och så :)

Efter skolan sen då var jag med Melanie, Astrid och Adina och jag åt upp Astrids mudcake, hahaha! Kalorimonstret själv .. :) Haha, och så köpte jag två saker. Nu ska jag gå in till vardagsrummet där lite släktingar och en annan är.


Söta Sara L innan vi träffade de från Idol <3


Aw, Melanie och Eddie :D


Jag och Eddie (hur faan ser jag ut ??)


Jag och Mariette (varför blev jag så ful på alla bilder idag ?)


Jättedålig bild, men det är jag, Astrid och Rabiiiiih ! <3


Haha, Rabih skrev sin autograf ;)


I am the homofob?

Det säger Astrid H iaf. Fast det är jag inte .. Hehe. Jag tycker bara att det är äckligt om jag skulle vara med i bilden liksom, hehe. Ni kanske tar det på fel sätt. Men jag har absolut ingenting emot de som är homo eller bi. Bara ni lämnar mig ifred !! Hehe. Nu är det lunchrast och jag väntar på att Sara, Mel och Astrid ska komma till skolan, de har haft gympa. Kul att veta, eller hur ? Nu ska jag gå till Astrid H och förklara att jag faktiskt inte är homofob.

Pluggelilugg

Nu ska inte jag sitta här framför datorn mer! Jag har skolarbeten som väntar (hur mycket ska man göra egentligen??) och sedan ska jag sova.


Bjuder på en bild på Astrid H, hahahahahaha ! 


Take a breath ..

... take a deeeep. Eller hur går den ? Grym är den iallafall. Jag sitter här och lyssnar på musik, proppmätt, har precis ätit thaimat ! Nudlar med jordnötter och kyckling, mums ! Idag har det också varit en bra dag, fan vad allt är nice just nu på något sätt ! Fast det kanske bara är en inbillning. Hmm, vad gör jag annars nu då ? Jag chattar med Astrid, hon snackar på om denna killen, och jag försöker förstå .. :

PUSSAISAR till alla! säger:
GUD, har han typ pms eller nåt?

eelsa - vila i frid <3 säger:
men vadå, skulle JAG följa med dig till österrike ?????

Hehe. Astrid frågade mig nämligen om jag ville följa med till Österrike på sportlovet, men jag måste tyvärr säga nej ..  Synd ! :( Men nu har jag lite andra saker att göra, kramkram <3


Dagens outfit ?

Jag funderar på att börja lägga upp dagens outfit (och använda detta supertöntiga uttryck). Kanske inte varje dag, men några gånger per vecka .. Hmm. Jag kan testa och se hur det går, this is the look of the day :


dålig bild, men så här ser jag ut idag

Leggings: Gina Tricot
Linne: Gina Tricot
Tröja: Kommer inte ihåg
Jacka: Kommer inte heller ihåg
Halsduk: Indiska
Väska: Adidas
Skor: Shepherd


Mysig morgon

Här sitter jag vid datorn och äter frukost framför julkalendern, hur mysigt som helst! Jag tror faktiskt att den här julkalendern kommer vara bra, även om den är riktad till mindre barn .. Men det är ju bara 24 avsnitt så! Aja, idag är det skola då, som vanligt. Fast vi börjar halv elva och det är riktigt bra! Man ska ju ha ea hemma, men jag tycker att jag gjorde lite igår, så jag tänkte bara ta det lugnt nu.

usch det ser riktigt ofräscht ut på bilden, men det är jättegott! och jag vet att en bild på min frukost är den tråkigaste bilden man man lägga upp, men jag är så himla ful nu att jag inte vill visa mig i bloggen .. ;)


Tisdagkväll

Hmm, typiskt mig. Klockan tio över nio somnade jag, och vaknade två gånger under reklamerna: Alltså, jag sov under hela Desperate. Så sjukt typiskt mig! Jag kan aaaldrig hålla mig vaken. Och nu orkar jag ju självklart inte göra färdigt skolarbetetet som jag lovade mig själv att göra, då får jag ju ingen sovmorgon imorgon! Fan. Vi får se hur det blir. Puss <3

DH

Snart börjar det! Och jag har inte gjort färdigt skolarbetet som jag skulle göra! Nu får jag fan ta och skärpa mig. Jag får ta resten efter Desperate då, och då ska jag INTE sitta framför datorn samtidigt som jag håller på. Hihi, då brukar det oftast inte gå så bra.

Visst är det kul med julkalendrar? Allt från chokladkalendrar, tvkalendrar till Kenzas! Sådant är så himla mysigt. Allt är typ mysigt i december. Åh, jag älskar julen! Får bara hoppas på att man inte hinner tröttna innan ens julafton är här. Jag skrev ju en önskelista någon gång i november med den har jag redan slängt. Den blev inte tillräckligt bra, så jag ska skriva en ny, men det gör ingenting! Nä, nu ska jag göra i ordning lite kvällsmat att äta lagom till Desperate. :*

jag bjuder på en sommarbild på mig och mina kusiner i balder, ser ni hur brun jag var ? ;) observera att tjockisen bredvid mig INTE är min kusin ..


åh, vad fräsch man såg ut i somras ! det är definitivt det sämsta med vintern, man ser så ofräsch ut ...


Roses really smells like poo, poo, poo ..

Hehe, nu sitter jag här ensam, Astrid gick för en stund sedan! Jag har precis kollat på julkalendern (kalla mig töntig, men jag brukar tycka att det är ganska mysigt att kolla på den ..), och jag tycker den var ganska bra faktiskt! Bättre än förra året då jag knappt orkade kolla iallafall. Just nu tänker jag på mormor igen, hon måste ha varit den finaste människa som någonsin har levat. Snart är det begravning, jag tror att jag ska sjunga någonting fint med min älskade kusin.

Idag har det faktiskt varit en ganska bra dag för övrigt. Låter kanske lite tråkigt för er men så här har det varit: idrott (gymnastik!), ea, franska och matte. Tisdagar är faktiskt min favoritskoldag. Och torsdagar, då är schemat likadant fast med estet istället för idrott. Härligt värre alltså. Shit, jag låter som värsta plugghästen ju.

Nä, nu får ni nöja er. Jag har faktiskt annat att göra än att sitta och nörda dator!




RSS 2.0