Panik !

Jag har veeeerkligen inte tid att ladda upp massa bilder och skit ! Har supermkt att göra och sängen väntar därefter. Hörs imorgon <3


Lösseböllar :*

Äntligen har jag bakat dom ! Med Ella göllerömpa. Mycket ö nu alltså. HÖHÖ. Iallafillefall. De blev jättegoda faktiskt ! Fast jag åt kanske liite mycket deg. Typ såhär:

-Ella, jag tar lite deg av dig! Du är så långsam!
(Halva min hög är plötsligt borta, inte på bordet eller plåten..)
-Hmmm. Vart kan den ha tagit vägen ?

Ja, jag är ett degmonster. Nu är det konstaterat.

Idag var det för övrigt "EA hemma", vilket betyder sova lite längre för mig .. Haha nä, men jag bakade scones med mig sjuka lillasyster (stackarn har 40 graders feber) och tvättade ! Visst är jag duktig ? :D Nä, nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig riktigt fräsch, raka mig och sådant! Ni får ett inlägg sedan innan jag lägger mig också med lite bilder och sådant från dagen.


ni får nöja er med denna läskiga bilden från i somras :o

Tjingeling!

Så otroligt töntigt att säga det, men jag gör det ändå :D Nu är jag äntligen hemma! Har precis tagit mig en härlig dusch, och fått bort alla dammråttor från scenen (okej, det var inga dammråttor!) och svett från dagens alla uppvisningar. Det har gått superbra, och jag är riktigt stolt över mig själv ! Tyck att jag är en skrytmåns eller något, men jag är riktigt glad över att jag har gjort så pass bra ifrån mig.

 

Igår kollade jag och Elsa på film, och runt elva åkte vi till Burger King, och Elsa käkade lite (dock inte jag, höll på att spy av alla chips jag hade vräkt i mig!). Då såg vi Aldo och hans kompis och dom satte sig vid vårat bord. Dom här hemma ringde mig typ hela tiden och undrade vart jag var, och jag var tvungen och åka hem, skulle ju upp tidigt! Men Elsa stannade (är fortfarande lite sur på dig fortfarande?). Fast det var ändå en sjukt mysig kväll, när vi ringde alla, och vafan, att Oliver visste att det var vi direkt ?? Och allt annat knäppt vi höll på med :)



Vääända och jag (dålig bildkvalité, men ni får hålla ut tills januari!)



Har även en sånhär bild från i våras, Vanda och Mimmi; okej, nu är vi seriösa då!

Jag; mm, visst ..


moi ;)


Tuffingen Ebba :*


Mimmi och jag! Är vi lika? Sjukt många har genom åren trott att vi är tvillingar, jag är hennes storasyster och blandat ihop oss .. :)


Det kom en snubbe och filmade oss, han ba; doppa röret ner i ögonskuggan ! Hahaha, det var aaskul :D


Mimmi !

Maaaalin! Visst är hon lik Paow ?


<3


loveu <3

Haha, nu får det fan räcka med bilder! Har ju typ laddat upp jättemånga nu ? Hörs imorgon !

 


Hemma igeeen

Kom nyss hem från Möllan. Har haft dansuppvisning där nämligen, och det blir fler imorgon! Ni får bilder på hur vi såg ut på musikalen, hihi ;) Egentligen skulle jag gått på liseberg med pappa och hans nya och hennes barn, men pappa sa att det var sketväder ute, så det blev inte av. Men, jag gör det bästa av situationen (palla sitta inne hemma en lördagkväll?) så jag ringde söta Elsa :) Ska möta henne om en kvart vid spårvagnshållplatsen. Nu ska jag platta håret lite, för det är helt knäppt!



i looked like this. ni får fler bilder sen !

Blommiga strumpor

Jag hade skrivit ett jättelångt och fint inlägg här, och sedan POFF så försvinner det. Jag hatar min blogg just nu.

Godnatt <3

Nu ska jag gå och lägga mig. Har precis plockat upp kläder och sådant, för det kommer städare hit imorgon. Jag menar, jag vill ju inte att dom ska pilla på mina saker ? Hehe. Just nu är Astrid, Sara och Mel i skolan. Varför ? Jo, deras ansvarsgrupp ska sova över i skolan. Men inte jag, för jag går inte i deras ansvarsgrupp :( Det skulle ju vara askul och sova över i skolan. Tyvärr så vill jag ändå inte det, för min ansvarsgrupp är skettråkig. Iallafillefall. Vi hörs imorgon, för nu ska jag sörpla i mig resten av teet och somna till DH. Puss!



Jag <3 hotpants (och rosa kotrosor..). Visst är min mage fiiiin ? Haha.


i'm back ..

Typ. Inte så långt avbrott, men jag behöver skriva av mig. Och mina papper hemma räcker inte riktigt till, hehe .. Fast jag är helt glad och sjuuukt pratig i skolan, känner jag mig jättedeppig. Som det står i inlägget under, har ju min mormor dött. Vissa kan tycka, men vafan, det är ju bara en mormor! Men hon betydde som ofantligt mycket för mig som man verkligen inte kan ana. Aja, back to my day.

Jag "gillade" en kille (eller, vad tror du astrid?), fast inte längre. Så, nu vet alla det. Men jag har mina anledningar .. Jag älskar känslan av att vara "hemligt kär" (men fyfan, det här låter knäppt?), och sedan när jag blir tsm med människan gillar jag den inte längre. Ibland. Men ändå. Fast idag såg jag en snygg kille som jag inte har sett förut. HAHAHAHA, nu sitter jag och skrattar åt mig själv.

Just nu sitter jag här i min ensamhet, lyssnar på hon Kesha, ska snart impregnera mina nya skor igen. Just det ja! Jag har fått mina älskade snygga skor, nämligen de dära Shepard! De var inte speciellt dyra, så mamma köpte dom till mig idag. Elsa glad :D

Shit vilket osammanhängande inlägg detta blev. Men jag är påväääg på att bli någorlunda normal iaf.

fan vilken rolig bild. inte.


jag älskar dig

Natten lördag/söndag var den värsta jag har varit med om, i hela mitt liv. Min mormor dog. Min fina, fina mormor, som alltid har varit där för mig och mamma. När vi var ensamma hjälpte hon oss som in i helvete och hon betyder så himla mycket. Tårarna kan inte sluta rinna.

Jag kommer aldrig glömma mammas mans min när han kom in i mitt rum. Han hade händerna ihopslagna. Tre ord sa han. Tre ord som förändrade allt.


Mormor är död.


Jag kunde inte förstå det, kan fortfarande inte det. Jag åkte till sjukhuset direkt, mötte alla där. Hela jag skakade. När jag gick innanför sjukhusdörrna vek sig mina ben, och jag ville inte komma upp. Jag ville åka ner där, hoppas att det bara var en dröm. Hyperventilerar, gråter.

Jag såg henne för sista gången. Hon var jättefin, men händerna var alldeles bleka och hon var kall. Och hon var helt stilla.


Fyfan, bara 67 år! 67 jävla år blev du, hoppas att du vet att jag älskar dig mormor. Hoppas att du mår bättre nu. För du är värd det allra bästa. Men du var ju inte sjuk eller något, jag förstår inte varför det hände dig ?
 

Det blir säkert inte uppdateringar på ett bra tag nu. Jag mår verkligen skit. Vila i frid mormor. Vila i frid.


Snarkplåster

Jag har provat det. Snarkplåstret alltså! Haha, i fredags satt jag och Astrid H med snarkplåster på neeeesan hela sista passet, och man andades jättelätt! Någonting för mig när jag joggar (blir alltid täppt, eller näsborrarna känns så små ..) kanske ? Well, man får skitstor näsa, så där har man ett minuspoäng. Dessutom är det ju ganska pinsamt och gå och köpa snarkplåster på apoteket !!

Förresten. Jag är ju ganska framåt och så, så jag pratar ju gärna med folk, speciellt sådana sura människor på apoteket i kassan. Så det gjorde ju jag och en dag var det en glad kille! Han sa flera saker, och det var ju bara kul och så. Sedan när jag hade köpt färdigt och gått ut hörde jag kassörskan som satt bakom honom ge honom en rejäl utskällning, man kan faktiskt inte flörta med små tjejer ! Så knasigt det kan bli.

 

En annan sak. Det var en som trodde att jag var storasyster till Astrid ! Hon är till och med 10 dagar äldre än mig ! Haha, älskar sådant, så jäkla kul. Fast inte för Astrid kanske ..



Hehe, me with da snarkplåster on. Jag är glad över att jag inte har sådan hemsk, stor näsa vanligtvis !!


Dagen !

Jahapp, då är man hemma efter ytterligare en dags äventyr. Det har varit en riktigt bra dag idag! Jag vaknade hos Astrid, åkte hem, städade lite, tränade, åt lite, åkte till Astrid och träffade Sara och Isabel. Nu har jag precis ätit en jättegod middag bestående av bakad potatis, sallad och entrécote. Mums. Och jag behöver varna er för en sak, imorgon kommer det bli en riktigt dålig bloggdag! Jag har ett fullspäckat schema, casting först, dans och sedan bio. Det låter kanske inte som så mycket, men det tar tid. Antaglien får ni ett inlägg från en trött Elsa någon gång där på kvällskvisten. Nu ska jag titta på "The Proposal" och dricka cider. Det är faktiskt lördag.


Jag och Astrid på liseberg i fredags. Tog tyvärr inga fler bilder.


Haha, vafan? Den bjuder jag på ;)

Astrid ville ha lite lördagsmys, men det ville inte Sara !


Hehe.


Sara och Isabel :D


Isabel. Jag är inte lesbisk eller något, men Isabels ansikte är otroligt vackert, kanske det vackraste av de jag känner. Inget illa menat till er andra av mina vänner (ni är också jättefina!), men Isabel är faktiskt one of a kind. Typ. Skulle INTE förvåna mig om hon blir värsta supermodellen (hehe, eftersom hon är suuupersmal också). Dessutom är hon jättesnäll och rolig!


Hemma hos Astrid

Just nu sitter jag och Sara hemma hos Astrid och försöker hitta mer information om castingen imorgon, hehe. Men, det går inte så bra! Ooops, nu kommer Astrid och säger att jag måste gå hem typ. Vilket virrigt inlägg detta blir? Väl hemma ska jag städa och så, sedan blir det träning på Friskis&Svettis! Slänger in ett inlägg när jag kommer hem med bilder och så. Puss !

Veckans sista pass ..

– Hej Astrid, hur mår du?

– Hmmm… Bra fråga.

– Men allvarligt, du ser lite depp ut, behövs lite pepp?

– Gillar du att rimma eller?

– Nej då, inte alltid, har du varit i Korlamid?

– WTF?

– Måste du använda dig av sådana konstiga förkortningar? Korlamid är för övrigt en påhittad by.

– Påhittad… Du har lite för mycket fritid eller hur?

– Fritid? Nej, eller va va va?

– Inget. Det är fredag i dag. Känns lite sorgligt.

– Jag tycker att det känns super. Nu ska jag göra matte.


Så här kul
har jag och Astrid H just nu. Alltså ganska mycket jättetråkigt. Och det där med att jag ska göra matte är inte helt sant, en viss mister A sitter och klagar bredvid oss över hur jobbiga vi är. Kanske det Mister A, kanske det. Han heter egentligen någonting annat, men vill inte nämna sitt namn vilket är otroligt töntigt. Jag menar, det är ju ändå bara onödigt. Jag känner även att detta är ett av de mest ointressanta inlägg som jag har skrivit, och avslutar därför nu. Vet inte riktigt om jag uppdaterar sedan, jag ska köpa springkläder (kanske shoppa lite andra saker också?), jogga, göra mig fräsch igen, gå på liseberg och sedan sova över hos Astrid. Siktar även på att hinna med ett pilates-pass. Fan vad töntig jag låter. Bilder går inte att ladda upp på denna sega skoldatorn, så ni får nöja er utan. Puss!





Lussekatt is the shit

Dessa underbara skapelser är det bästa jag vet. Tillsammans med julmust också, allra helst. Igår köpte jag fyra (?) och åt dom direkt, haha. Idag har jag bara (??) köpt två. Pressbyrån är bäst, även om lussebullarna är liite för bleka och smakar liite för lite saffran. Men ändå helt supermumsiga, haha. Kan dom inte sänka priset lite också? 2 för 25 är lite för mycket för att jag ska köpa fyra om dagen, hehe!



Bjuder på en finfin vinterbild från sälen på mig och Ella !

Apropå ingenting.

Hej, jag heter Astrid och jag ska gästblogga. Det är väl kul, eller hur?
Så nu sitter jag här på fel stol bland enkätundersökningar och kulspetspennor med små biverkningar av gårdagens vaccin.
Ååå, detta gudsförgätna gift är andledning till att jag hade 39,5 graders feber i går. Jag orkar inte. Det var nog ganska onödigt att jag tog det egentligen. Men jag förmodar att gjort är gjort och att det är svårt att spruta tillbaka det ut ur kroppen. Då hade denna världen varit sjuk.
Och apropå just ingenting så är det nu rusk och slask på Göteborgs gator men det spelar ingen roll för att jag är lycklig. Någorlunda i alla fall. Jag över vindunderligt bra på att komma på mindre överdrifter. Jag borde ha sysselsatt mig med för- och nackdelar med barnarbete. Just detta arbete känns mer än lönlöst.
Elsa fjantar sig och sjunger julsånger med mig samtidigt som jag då och då pausar för att daska till henne (okej, en till mindre överdrift... jag varnade er 15 läsare).

Nu är det dags för att runda av även om jag troligtvis hade kunnat skriva sjuttiorader till så det är med vemod i texten som jag skriver;

Hej då.

Och glöm aldrig att det är Henrik Berggren som tänder alla stjärnorna.


Här är jag och Elsa.

Projekt-pass!

Egentligen är det meningen att jag ska läsa på om rökning nu, men icke sa nicke! Jag bloggar istället, allt för ni härliga läsare :D (oki, ni härliga 15 som läser min blogg..) Jaa, idag är det fredag. Härligt ! Alla är typ sjuka pga vaccinet .. Eller svininfluensan kanske (som SaraG har..). Vet ni vad? Astrid H kommer och gästbloggar ! Kul va ? :)


Jahapp, vad har ni för planer för helgen då? Jag ska på jul på liseberg idag, sedan sova hos Astrid med SaraL, tror jag. Imorgon ska jag kanske gå på bio med en vän som jag har känt jättelänge, och på söndag ska jag gå på en casting med Astrid och sedan blir det dansträning i några timmar :) En kanonhelg tycker jag det verkar som !

Nu ska jag faktiskt fortsätta på min opinionsundersökning om rökning. Astrid H kommer om en stund och gästbloggar! Kramkram <3



krya på dig sötnos ! saknar dig <3


haha, jag och astrid i somras! ursäkta för de konstiga minerna :D


oh, i like my lashes :) haha!

Pojknaglar?

Till skillnad från alla andra tjejer verkar jag vara den enda som tycker att kortklippta naglar är finare än långa (äcklar mig, som en häxa liksom, speciellt om det är smuss under ..). Och när man har lösnaglar ser det så jäkla fake ut (kanske meningen??). Min absoluta favorit är att ha korta och svartmålade, det är niice :) Fast det är väldigt fint med rosa nyanser också.


eftersom ingen kommenterar tänker jag inte ens fråga vad ni tycker.

någon som har lust att ändra på trenden med att inte kommentera ? jag skulle bli skitglad isåfall :*


091119

Här kommer bilderna från Astrid :


hälla upp théééé :D det regnade ute, därför har mitt hår verkligen

krullat upp sig!



passade på att ta lite egobilder medan astrid diska eller nåt ;)

hon hade såna söta silikontekupor som ser ut som jordgubbar! hihi:*


sötnos! har du gått ner i vikt ? (ta inte illa upp, hehe.)

Hade några fler, men de var inte värda att ladda upp ;)


Misslyckade bilder ..

Min header nu är ju helt horribel !! Därför försöker jag ta nya kort, men det går inte så jättebra om man säger så .. Här får ni ett smakprov på vad jag håller på med, observera att jag inte är seriös ..;

haha!


Home again

Kom precis hem från Astrid! Jag gick till skolan idag ändå, kände mig inte helt kry, men det var ju både svininfluensevaccin (vilket långt ord förresten!) och matteprov! Matteprovet gick galant tror jag, bråk, hoppas på alla rätt, det vore skitkul! Efter skolan åkte jag och Astrid hem till henne och åt nudlar. Jag säger bara en sak. Ät inte nudlar med champinionsmak ... Fast Astrid slängde på pesto och ketchup istället .. (och hon säger att hon ska bli kock, HAHA!). Sedan bakade vi en kladdkaka som smakade väldigt, väldigt speciellt. Vill ni ha bilder på dagen också ? Självklart vill ni det ! Det får ni i nästa inlägg, kika in lite senare ;)


Fräsch igen.

Nu har jag duschat, skrubbat, rakat och ansiktsmaskat! Benen är som två kokta ägg (precis som de ska vara när de är nyrakade) och resten av kroppen är len som en babyrumpa eller en persika tack vare min speciella lotion från ett spa ;) Haha, nu ska jag inte hålla på och vara jobbig. Iallafall, jag känner mig som en ny människa som Blondinbella brukar säga. Eller typ. Jag mår fortfarande inte bra, vilket är synd. Jag ska försöka sova nu, men jag känner att det inte kommer gå. De senaste nätterna har jag inte kunnat sova vilket är mycket ovanligt för mig ! Fast, det kanske beror på att jag har sovit till minst tio varje dag sedan i lördags .. Hmm, men någon lyx måste man ju ha när man är sjuk, eller hur ? Hörs imorgon :*

Ommöblering ..

Jo, alltså, jag har möblerat om lite i mitt rum, vilket inte var så jätteuppskattat hos mammsen ... Men vi har en såndär dagbädd i gästrummet som man kan ha som säng, dubbelsäng och soffa + att det är lådor i den. Och den vill jag få in i mitt rum. Därför puttade jag in min säng mot elementet, och det är jättemysigt. Det känns ungefär som en flåsande andedräkt i örat, hömhöm. Men iaf, mamma säger att jag inte får den förrän nästa år !! "Jo, men då ska Julia flytta in, och då behöver vi inte gästrummet längre!". Och jag har kämpat och puttat, och allt för ingenting. Kör upp den.

Vet inte om jag ska gå till skolan imorgon förresten. Lutar nog åt att jag gör det. För det börjar bli tråkigt att ligga här i sängen. Får man gå till skolan om man är sjuk ?

Sjuk idag igen!

Men imorgon ska jag fanimej ta och bli frisk! Eller, iallafall gå till skolan. Ska ju få vaccin, och jag har matteprov, och även om det är hemskt och så, så vill jag inte missa det .. Jag har precis ätit lite våfflor, smart, nu känns det som jag ska kräkas också. Undrar om jag kanske gå och stoppa fingrarna i halsen så illamåendet kanske slutar ? Nä, då kanske jag får bulimi, och det vill jag inte för då får man fula tänder! Men som sagt ni får vänta tills jag mår bättre, då får ni bilder och inte såna här skitinlägg där det inte handlar om någonting. Nu ska jag dra upp volymen på max och dränka mitt illamående i dålig sommarmusik. Puss !

Desperate i mitt hjärta ;)

Jag skiter i om jag har sagt det förut, Desperate Housewives är det bästa man kan se på. Helt klart bästa programmet ;) Just nu sitter jag nästan ensam hemma, och passar Julia. Fast hon sover, hehe ... Någon gång nu i dagarna ska ni få er ett rejält egobilds-marathon, från när jag var lite mindre till nu. Fast inte idag som sagt, för jag har annat för mig just nu! Puss :*

Bailando, bailando ..

Ja elsa, vad faan lyssnar du på för sketmusik ? Men det är det enda jag har lust med just nu ... Jag ligger med minidatorn på magen i sängen med musik på högsta volym (som förresten är skitlågt :o) och svettas. Jag blir sämre, tror att jag har feber, tänk om jag har svininfluensan ?!? Isåfall slipper jag sprutan på torsdag .. Aptiten är kvar iaf, jag trycker i mig saker hela tiden, så så dåligt mår jag inte!! Haha, nä, men jag orkar inte hämta så mycket, stannar helst i sängen. Nu väntar jag på att mamma ska komma hem med något smaskigt .. :) Fast jag mår illa också, så jag är bara sugen på vissa saker. Men den konstiga grejen med detta är att jag har gått ner i vikt! Fast det kanske bara är en synvilla ... Nu ska jag återvända till att kolla på kläder och skor som jag vill ha. Hörs sen eller imorgon ! Förresten, sluta med p-gubbarna astrid. Haha.

Skrattar

Jaa, jag skrattar! Fy fasen (är det ens okej att uttrycka sig så? då skrattar jag bara ännu mer!), vad jag skrattar! Åt vad kan jag inte säga, den personen läser min blogg .. Såå, jag får låta bli. Jag är sjuk idag, tråkigt! Tror inte att jag kommer till skolan imorgon heller, jag vet att ni saknar mig, men håll ut!! Haha, nejdå. Men jag har haft en riktig mysdag, tittat på film och sovit om vartannat, vad gör man annars? Och så har jag smällt i mig wienernougatsglass. Tack för de extra 600 kalorierna! Nej, ni får stå ut tills imorgon, då uppdaterar jag igen. Orkar inte skriva mer nu.. Kram ! <3

 

Btw: jag skriver en önskelista, och jag önskar mig bara konstiga saker. Mysko ;)


I ♥ sundays

Även om man vet att imorgon, då är det skola igen, så är söndagarna helt klart den skönaste i veckan! Då har man verkligen tid till egot och kan bara ta det lugnt. Så är det för mig iaf. Jag brukar tvätta (inte det roligaste man kan göra, men jag älskar känslan av nytvättat), göra ansiktsmask/hårinpackning och dylikt, titta på tv, sitta framför datorn, träna lite och planera vad jag ska göra i veckan. Mer behövs inte för en riktig mysdag. Nu vet ni vad jag brukar göra på veckans sista dag! Nu ska jag måla färdigt mina naglar och sedan krypa ner i sängen och kolla på DH. Imorgon är det en ny vecka, hoppas att det blir en bra en! Haha, godnatt! <3

Jul, jul, strålande jul !

Nu börjar jag längta. För ovanlighetens skull lite, liite senare än alla andra. Men nu jäklar längtar jag. Kanske är det för att jag sitter och dricker jul-te, kanske är det för att jag åt årets första lussebulle förut. Dags att börja skriva önskelista snart eller ? :*

mums! bild lånad från google.


11 dagar!

Idag är det 11 dagar sedan jag skaffade min blogg. Detta är mitt 37de inlägg, vilket pekar mot att jag har uppdaterat ganska bra, bättre än på min förra blogg iallafall! Typ tre inlägg om dagen, och det ska bli bättre! Inte för att jag satsar på att bli Sveriges största blogg eller så, utan för att det är kuligt. Fast iochförsig skulle det inte skada med lite fler besökare ... ;)


Jag just nu, haha :*


Söndag

Ok, mitt förra inlägg, cp? Jag får dessa ryck ibland, jag är inte helt normal, hehe. Vill ni veta hur min helg har varit? Självklart vill ni det, jag har varit hos pappa som jag förövrigt inte hade träffat på en månad .. En människa ringde iaf, jag blev väldigt chockad, hade hoppats på att aldrig få prata med den igen, men, sånt händer. Igår var jag på Orust, några fyllde år, hehe. Ganska mysig helg, har sovit 12 timmar två nätter i rad! Hur skönt som helst. Fast jag har åkt på en rejäl förkylning, det känns piss. Usch, jag vill inte bli sjuk. Jag säger usch hela tiden, har jag tänkt på. Och gör kommatecken hela tiden, haha! Nä, jag har lite skit att göra nu, dansen blev inställd för ingen kunde typ komma, men det var bara bra, för jag ska tvätta sedan, så jag får mer pengar i fickan ;) Nädå, jag tycker faktiskt om att tvätta, jag hatar att ha smutsiga kläder och sånt på rummet.

 jag skulle kunna säga att jag saknar dig, men man kan inte sakna något man inte har haft ..


Förlåt Astrid

Jag gör en Sara och säger förlåt. Förlåt Astrid för att elakt jag har gjort. Fast nu ångrar jag mig, JAG HATAR DIG ASTRID, SÅ JÄVLA EGOISTISK OCH TÄNKER BARA PÅ DIG SJÄLV. Och Melanie, nästa gång jag ser dig ska jag slå dig för att du är så elak. Jag har faaen tagit bort bilden på dig, så dags att ta bort på mig ? Tack.

jag hatar melanie

Allvarligt, nu får hon fanimej ta bort den jävla bilden. Det är inte kul längre ... Jag är i skolan nu och Astrid har inget bättre för sig än att visa crazy bilder på mig på hennes mobil för Philip. No-lifer.... Sara, Melanie och Astrid ska till jul på liseberg idag, jag vill också vara med ! Men jag ska till pappa, har inte träffat honom på en månad nu :o Så det är dags, liseberg finns kvar till en annan dag. Nu är det bambarast så jag tror att jag ska gå ner och äta. Undra vad det blir för mat. Jag är hungrig, hoho. Förresten, Astrid skriver helt cpade inlägg, checka in dom www.aastriiiid.blogg.se ! Hörs innan jag drar till pappa, för där lär det inte bli några. Puss!

Sitter med lillasyster

Just nu sitter jag med min otroligt söta lillasyster i knät. Vi kollar på Pippi Långstrumps jul, det är riktigt mysigt! Men nu ska lilla stumpan som bara är två år sova. Nattinatti till henne, haha! Aja, idag var det vanlig skoldag, en sak hände som både gjorde mig glad och lite ledsen.. Men sådant vill inte jag dela av mig med på internet! Fast en sak kan jag säga, jag är inte kompis med Alex längre. Vilken skethög, bara för att jag var lite jobbig idag och stängde av hans skärm på datorn så vill inte han vara min kompis ?!? Han säger att jag inte har gjort något schysst mot honom. Nänä, okej då. Nu ska jag käka min wienernougatsglass (får försöka igga skuldkänslorna) och titta på Desperate Housewives 5 som jag fick igår! Jippie!

 


Söta Frida säger OMG, kolla in hennes blogg www.fridalindau.blogg.se <3

Astrid igår när vi käkade lunch ute. Denna bilden blev hon nöjdast med. Dock inte jag.


Jag ser drogad ut, men skit i det.


Sketblogg

Jag vet att jag aaaldrig upptaderar men det skiter jag i nu! Har annat och göra, är superglad! I tell you tomorrow. Puss!


Ätstörning?

Nej, det går inte bra med skolarbetet. Äh, jag gör det i pausen på Desperate som börjar om minuter. Jag läste precis Blondinbellas blogg där det stod såhär ;

"En ätstörning är inte bara anorexi eller bulimi utan när du har en störning kring mat. Och om du konstant tänker på vad du äter, tar en extra promenad för att få äta en till portion eller får ångest efter lite glass så har du en ätstörning."




Jag om några år ??

Det stämmer in helt sjukt bra på mig. Inget jag är stolt över, jag kan inte hjälpa det. Och nej, det är inget jag bara säger för att få upomärksamhet, utan man har den känslan i magen så fort jag har ätit liite extra. Fan. Nu ska jag titta på DH.


Inte bra Elsa!

Nä, det var inte bra, jag har ju inte uppdaterat på hela dagen! Fast jag har varit upptagen. Typ. Skola, fika, Astrid, hem. Ja, ungefär så. Men det har varit en jätterolig dag! Haha, Astrid är verkligen så sjukt skön att prata med, hon förstår verkligen och kan sätta sig in i min situation! Det enda som hon inte kan förstå som jag gör är att jag äter kött. Hehehe. Men, jag är inte född till vegetarian och så är det bara. Nä, jag har faktiskt inte gjort filmrecensionen som ska vara färdig imorgon, hurry curry !

Franska ..

Åh, jag är proppmätt ! Åt precis middag, och nu sitter jag med franskan. Usch, prov imorgon. Därför tänker inte jag sitta här och ödsla min tid på bloggen, utan faktiskt göra något. Nu jävlar ska jag ha många rätt på provet !


i skolan

Här står jag, i skolan och allt, haha. Hihi. Jag är en fis idag. Hehe. Höhö. Alex och Mattias står bredvid mig, dom är knäppa. Fast inte lika knäppa som jag !!! Nädå, Friiida står bredvid mig också. Och jag är sur på Melanie som la ut en hemskhemsk bild på mig på hennes blogg, jag dööör! För typ 1000de gången i mitt liv. Menmen, nu ska jag inte tråka ut er mer. Fan vilken hemskt inlägg detta var. Puss och hej !

Bajs.

Det funkade inte !!!! Jag dör. Får fråga Melanie imorgon om hon kan hjäääälpa mig. Men nu ska jag nog gå och sova, måste ju vara pigg imorgon, skola !! Jippie ! Inte. Aja, jag är sur och nyduschad, så nu vet ni det. Ha det. Puss.


Header snart ..

Tror jag ! Hoppas på att Vanda Kära Söta Dansvän ska fixa den. Det vore ganska kul, för nu ser ju bloggen bedrövligt tråkig ut. Och jag som är lat och oteknisk orkar inte dra tummen ur röven och verkligen lära mig hur man gör. Nejnej. Nu ska jag hoppa in i duschen, jag tror jag är påväg att få fett hår ! Oboy, andra gången i mitt liv isåfall :) Haha. Bjuder på en skäääbbig bild.


i am suuuperseriös ;)

Att-göra listor

Någonting jag använder mig väldigt mycket av är "att-göra listor". Nu sitter jag här, städa toaletten - check!, plocka upp i rummet - check! Det är väldigt bra, tycker jag som är lite glömsk av mig, man kommer ihåg vad man ska göra och så. Så tex nu måste jag göra franska, så jag får bra resultat på detta provet !! Annars kommer det ju bli sjukt pinsamt, hehe. Då kan jag ju inte säga igen att jag inte har pluggat liksom. Hehe.
På min lista just nu - att skriva en filmrecention om denna filmen. Bild lånad från google.

Trött

Jag är jättetrött! Inte från dansen, utan för att jag inte alls sov mycket i natt. Får sova tidigt idag då, fast jag måste slänga in mina lakan i tvättmaskinen först .. Aja. Jag ska strax börja förbereda middag som jag ska laga åt familjen! Lax står på menyn. Men nu kom jag på att jag kanske behöver någon efterrätt också .. Hmm. Vi får se hur det blir! Förresten på dansen tidigare idag hände en sak så jag och Mimmi höll på att dö. Omoget ? Ja. Men det skiter jag i för det är kul att skratta. Haha. Nä, men nu får jag fanimej ta i tu med rummet, har skjutit fram det hela veckan och nu ser det ut som en svinstia! Det är inte speciellt rent heller kan jag tala om för er. Förresten har min ganska lilla finne har exploderat! Den har blödit hela dagen. Och den sitter preciiiis under näsan. Seriöst, nu rinner det ner blod till munnen. Fyfan vad äckligt. Usch.

Jag och Mimmi, svettiga och nydansade

what's up med mina ben ??


schweeeett


Brända kläder ..

Det går inte så bra med att tvätta för mig. Nu öppnade jag torktumlaren och det stank rök. Jag har lyckats bränna mina kläder.

Uppe tidigt!

Vem är det som är vaken om inte Elsa ? Haha! Idag är det ju fars dag och jag, mamma och Julia har varit och gett Rolf lite presenter och te och sånt på sängen, hehe. Nu håller jag på och tvättar (vafan, det låter som jag är 40 !?!) och vid tiotiden ska jag gå och äta frukost på Ethel's. Mums. Vid ett sedan blir det dans, får se vad jag hittar på sedan. Måste iaf plugga franska, eftersom Lillemor rev sönder mitt prov ... hehe. Nu ska jag ner och slänga in saker i torktumlaren !


Saknar sommaren !!

<3


Ben & Jerrys


Har ätit Ben&Jerrys för första gången i mitt liv! Ok, nästan iaf. Åt det i USA, fast det är ju tre år sedan nu, så jag kom ju inte ihåg hur det smakar! Men nu vet jag och tyckte det var helt ok gott. Så jag tog en till liiiten skål och nu är jag proppmätt och mår illa. Uäck. Aja, nu vet jag det! Och ni med, haha.


Besöksrekord !

Haha, 21 ! Alltid en början .. Har ju trots allt bara haft bloggen i några dagar ;)


De heliga dofterna

De allra flesta har någonting som de verkligen gillar, och typ samlar på. Det kan vara skor, halsband, mobiler, haha you name it! Och min passion är parfymer, jag älskar de fina flaskorna med den underbart doftande vätskorna. Här är mina favoriter; (ursäkta mig för de hemska mobilbilderna, men ni får stå ut tills jag köper min kamera)

De här små sötnosarna har jag med mig när jag sover över hos någon kompis, reser eller liknande. Från JLo.


Min absoluta favoritparfym! "Love from New York" av DKNY. Kostar väl runt 400, men finns bara att köpa i New York och på flygplatser.

Denna tillhör också en av mina favoriter, "Miss Dior Chérie". Min flaska är 100 ml och kostade runt 1000 kr.

Denna fick jag igår! Flora av Gucci, och du får hosta fram en dryg 500-lapp för att godsaken ska bli din.

Donna Karans "Gold" är inte helt fel heller, dock liiite för tung för min smak (och ålder :D)

Detta är en liten del av min parfymsamling. Har även MASSA billiga parfymer, men de är så fula att de inte fastnar på bild, haha! Nädå, men de använder jag inte så mycket, så ingen idé att tråka ut er med ännu mer ;)


Bilder från igår




Astrid i full rulle med att laga mat ;)


sötnos!


hahahaha, singstar !

haha, wtf ?

Sjukt kul hade vi iaf, tog massa fler bilder men orkar inte ladda upp fler .. Nu ska jag käka!


Sjukhuset nästa :(

Nu har jag kommit hem från Astrid, sjukt kul var det! Igår åt vi god mat, sedan sjöng vi singstar en stund för att sedan kolla på film med några andra också. Sedan låg vi och pratade i flera timmar om allt mellan himmel och jord. Verkligen kul eftersom jag inte kände sara så "djupt", haha, eller vad man ska säga. Idag vaknade vi runt tolv och åt en bautafrukost. Men nu ska jag snart till sjukhuset och hälsa på mormor som har fått en hjärtinfarkt tror jag :( Hoppas verkligen att hon blir bättre <3 Sedan ska jag storstäda mitt rum och efter får vi se hur det blir. Skulle helst vilja gå och hyra en film, ta ett varmt långt bubbelbad och göra ansiktsmask och så ... Men som sagt, vi får se ;) Nu ska jag gå och ta kort på lite saker, ni får se i nästa inlägg .. Puss!


I sthlm för en vecka sedan. Jag, Astrid och Alcazar ;)

Miss Li var på samma fest, så vi tog självklart kort med henne också :D


Till Astrid !

Har försökt fixa med bloggen jättelänge nu, men jag fattar fortfarande nada. Usch, usch. Den är så ful och tråkig nu! Jag får be Melanie att hjälpa mig ändå, kanske kan passa på ikväll, jag ska sova över hos Astrid! Där är även Melanie, Sara och Adina! Gud vad roligt. Hoppas att det blir kul, haha, men det tror jag faktiskt att det blir ;) Jag ska vara där klockan sex, men jag kommer nog lite senare, som man säger, de finare gästerna kommer alltid lite sent! Nädå, jag skojar bara, men jag måste packa lite och fråga Astrid om det är hos hennes mamma eller pappa hon är hos. Tar bilder under kvällen som ni får se imorgon :) Ha en bra kväll !

bjuder på en bild där jag har plattat hår ;)


till denna sketkorven ska jag nu. bilden är från halloween, haha :) <3


bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1233948/kalorimonster?claim=p6zjcndq56v">Följ min blogg med bloglovin</a>

En plåga

Jag är en plåga för allmänheten. Melanie är sur på mig. Hon vill inte att jag ska följa med på bio. Bara för att jag drog litegrann i hennes rosa mössa. Förlåt alla. Jag dör.

Melanie ...

Jag vet att jag kommenterar, förlåt mig (men tji, det gör faktiskt ni med ...)

MEN HJÄLP MIG MED MIN BLOGG !!!!! Jag fattar faen ingenting.


www.meelaniefarspour.blogg.se

Tacogratäng

Som det matvrak jag är äter jag i bamba. Skabbigt, jag vet, och i dag fick vi någon sörja som skulle föreställa tacogratäng. Ungefär såhär såg det ut;


Blir ni hungriga? Skulle inte tro det. Bild lånad från google.


För rökning ...

Nu är jag i skolan och har projekt. Jag och Frida ska typ debattera och försöka få folk på våran sida. Båda är emot rökning, men jag tog den svåra rollen och ska vara för rökning. Hmm, själv har jag aldrig rökt som den tönten jag är, men jag ska försöka så gott jag kan :) Nu ska vi utvärdera, puss !

3 fler besökare än igår ;)

Innan jag går och lägger mig måste jag bara säga att jag har 5 unika besökare!! Woho. Snart ikapp Kissie. Not.

Godnatt.

Snark ...

Nu ska jag sova och drömma om att jag inte är i sverige. Det är för kallt. Spanien kanske ... Jag somnar nästan nu, bäst att jag tvättar bort sminket. Puss och hej!


Där var jag i somras... Härligt !!


Pasta Prego

Lägger upp några bilder från pasta prego eller vad det nu fan hette ;)

saltar och pepprar maten, haha


astrid


melanie och astrid, haha hon tappar maten ;)


dålig bild, mobilen haha. men visst ser det äckligt ut ?

nä, nu ska jag gå till vardagsrummet, måste vakta min lillasyster för min mormor var tvungen att åka till sjukhuset. ingen annan är hemma. fan.


Dagens (o)spännande äventyr

Skoldag som vanligt idag då, men så farligt är det faktiskt inte. Har gått på skolor som jag inte trivts så bra på, så detta är faktiskt mycket bättre. Sedan så är man ju med människor som är helt undebara också, hihi :) På lunchrasten gick jag, Astrid och Melanie till ett pastaställe och käkade lunch. Det var inte speciellt gott, skulle fått typ 2 av 5 möjliga. Men vad väntar man sig av en pastabuffé i Nordstan liksom ? Inte mycket. Men nu ska jag dra till Sofia :) Lägger in bilder från dagen sedan när jag har tid. Ha det !

jag

Denna söta tjejen till vänster ska jag träffa nu ;) hörs sen :*


Nattinatti!

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan ta på mig pyjamas och krypa till sängs. Helst skulle jag vilja sova nu, men man vill ju inte svetta ner sina lakan ? Ok, jag blev inte svettig av pilatesen, den var rätt easy, men ändå, känns ofräscht att inte duscha. Tror jag ska träna 60 min poweryoga innan skolan imorgon, får se om jag orkar, det är jobbigt att hålla sig i form, hahahah :D
Nä, men nu får jag röra på påkarna så jag kan gå och lägga mig imorgon. Jäklar. Måste plugga till franskaprovet också. Aja, hörs imorgon !

Du äger!

 Jag läser just nu boken "Du äger!" av Mia Törnblom. Den är faktiskt väldigt bra, speciellt för mig som varken har speciellt bra självkänsla eller självförtroende. Även om det kanske verkar så, stämmer det inte, hehe. Jag har kommit ungefär halvvägs in i boken och den där Mia vet exakt hur hon ska skriva för att få en att må bra. Kanske är det inbillning, eller så håller jag faktiskt på att få bättre självkänsla ... Men jag skriver ju i en såndär "jag-är-bra-bok", hihi. Har även läst en ungefär halva "Självkänsla nu" och "Mera självkänsla" som Mia också har skrivit men läsandet av de böckerna rann ut i sanden. Fast "du äger!" tror jag faktiskt att jag kommer läsa ut, kanske det är för att den passar mig bättre, den är ju inriktad mot ungdomar. Läs den om du får chansen till det ;)

dgw

så ser bokomslaget ut. bild lånad från google.

Ny kamera

Åh! Jag märkte precis att min kamera som har legat i min skolväska är sönder ... Kul, eller inte ! Jahapp, då åker man på att köpa en ny då :( Kanske kan tigga till mig en av mamma. Det borde inte vara så svårt eftersom jag inte vill ha någon dyr. Det skulle inte gå så bra att ha värsta dyra kameran för mig, eftersom jag är rätt klumpg, haha! Menmen, nu ska jag träna ett minikort pass pilates. 20 minuter. Vad fan ger det ? Lite mindre mage hoppas jag ;) Nä då, det blir säkert bra. Slänger kanske in ett inlägg innan jag lägger mig.

g

Den var väl fin? Finns på elgiganten för 1300 klirr ;)


Tjockis ?

Jag vet att jag absolut inte är tjock, men jag kan inte låta bli att jämföra mig med massa andra tjejer och tänka "faan, vad smal hon är, jag ska bli smalare...". Dessutom är jag trött på att bara vara "normal" jag vill vara smal. Alltså bara för att jag säger att jag vill det så betyder inte det att jag råbantar .. Jag bara försöker undvika socker och träna lite mer. Och idag gick det käpprätt och skogen, haha. Jag åt muffinssmet. Plus muffinskaka. Jag hade ju hållt mig i fyra dagar, kunde jag inte hållt mig en veckan ens? Så jävla onödigt, nu när jag har tränat och varit duktig är allt helt onödigt ... Det är som de säger, "A moment on the lips, forever on the hips..."


tjej

visst, hon är vacker, men lite för stor för min smak, vill inte ha sådana bilringar ...

Min nya blogg

Hejhej! Detta är min nya blogg, Elsa heter jag som inte visste ;) Just nu skulle jag gått till dansen, men jag känner mig inte helt frisk, så jag stannar hemma för mitt eget bästa. Jag är rätt ledsen också, orkar inte gå in på närmare detaljer ... Ah, nu ska jag gå till köket och plocka ur min "muffinskaka" ur ugnen. Har sjukt dåligt samvete när jag tänker på att jag åt smet. Ibland hatar man sig själv. Nu gör jag det. Fyfan, jag mår illa också.


RSS 2.0